You are here: Home » Interieur » Design sfeerhaard.

Design sfeerhaard.

geschreven door Constance

Bijna is de zomervakantie over, de kinderen naar school, en worden straks de dagen weer korter. We gaan ons weer richten op de sfeer in de huiskamer voor de lange avonden.

Ik kan dan enorm genieten van de sfeer die een haard geeft, het vuur en de warmte. De open haard is weer helemaal terug in het interieur. Alleen beschikt niet iedereen over de juiste plek of de ruimte voor een ingebouwde open haard.

Niet getreurd er zijn nu mogelijkheden genoeg om toch over een sfeerhaard te beschikken, en wel op die plek waar je hem op dat moment wil hebben. Ik heb alvast 2 modellen voor je uitgezocht! Ze zijn ongeveer 20 kg zwaar en betaalbaar.

Voor meer informatie over deze sfeerhaarden.

Gerelateerde artikelen

Laat een reactie acter

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com