You are here: Home » Interieur » Spiegeltelevisie

Spiegeltelevisie

geschreven door Constance

Heerlijk genieten van je favoriete tv programma als u in bad ligt? Even het nieuws kijken onder de douche. Het weer tijdens het scheren? Het kan allemaal als u beschikt over deze nieuwe gadget; De spiegel tv! Deze LCD tv is waterproof. Hierdoor is hij geschikt voor het gebruik in de badkamer. Uniek aan deze tv is dat wanneer hij uitstaat hij gewoon een spiegel is. Natuurlijk wordt de tv geleverd incl een afstandbediening en een makkelijke bevestiging.

De spiegeltelevisie is geheel verwerkt in een design spiegel. Door zijn dikte van slechts 4cm, is de inbouw makkelijk te realiseren. Via een automatisch tuning system, zoekt de televisie zelf alle zenders op en slaat deze op in de tv tuner. Naast de televisie aansluiting beschikt de tv ook over een video ingang voor een dvd speler. De tv wordt middels een bevestigingskast ingebouwd in de muur.

Gerelateerde artikelen

Laat een reactie acter

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com