You are here: Home » Design meubels » Phi-ton bed: een nieuwe beleving

Phi-ton bed: een nieuwe beleving

geschreven door Constance

Phi-ton – het Bed -, innovatief in techniek, en zwevend licht in optiek. Een nieuwe leefruimte, aan te passen aan je persoonlijke wensen en de stemming van het moment. Het meervoudig bekroonde design brengt tijdloze elegantie in de slaapkamer. Geavanceerde, gepatenteerde techniek is er onzichtbaar in verborgen. Phi-ton is het bed in een nieuwe dimensie: zwevend zonder onderraam, in een opwindende symbiose van design, luxe en gezondheid.
 
Design –  Tijdloos design en een luxueuze afwerking maken het Phi-ton bed een juweel in elke slaapkamer. Meervoudig bekroond, waaronder de Reddot en Good design award. Zonder de visuele beperkingen van elektrische snoeren. Het enige dat men hoeft te zien van de intelligente, zelfcorrigerende besturing is de afstandsbediening, waarmee men ook de massagefunctie bedient. Je bepaalt zelf het uiterlijk van het bed met een keuze uit verschillende poten en modieuze stoffen in diverse kleuren.
 
Comfort –  Hoeveel lig- en slaapcomfort een bed biedt, hangt mede af van de ondergrond waarop de matras ligt. Phi-ton heeft een hoogwaardige ondervering van micro pocketveren met uitstekende biomechanische en microklimatische eigenschappen. Perfect in te stellen naar de persoonlijke wensen en lichamelijke kenmerken. Phi-ton levert 3D-matrassen waarin weldadige massagefuncties zijn opgenomen En wanneer men daarbij in slaap valt is dat geen probleem de massage stopt automatisch na 15 minuten.

Gerelateerde artikelen

Laat een reactie acter

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com