You are here: Home » Interieur » Etsy onderzetters

Etsy onderzetters

geschreven door testman

Als je je tafel mooi wil houden zijn onderzetters onmisbaar. Je kunt ze krijgen in vele soorten en maten. Van design tot standaard kurk. Een beetje orginaliteit is natuurlijk nooit weg. Op de website van Etsy vind je vele aanbieders van zelfgemaakte producten. Dus ook onderzetters! En wat voor! Hier een paar voorbeelden.

Deze prachtige papieren onderzetters komen uit de webwinkel van 12fifteen. Ze zijn bedrukt met een ouderwetse letterpers! Ze komen in een set van acht en kosten $12 (plus $3,50 verzendkosten).

Littletilegnome komt ook met een orginele onderzetter. Deze onderzetters zijn gemaakt van tegeltjes met een decoratief papier als afbeelding. De achterkant is van kurk om krassen op de tafel te voorkomen. De prijs is $12 voor een set van vier (plus $14 verzendkosten).

Of wat dacht je van deze onderzetters van Candypopcreations? Ze hebben de vorm van koekjes! Het enige nadeel? Je besteld een patroon, geen product. Je zult dus zelf nog aan de slag moeten! Het patroon kost $4,50.

Komen deze onderzetters van Lostmitten je bekend voor? Dat kan. Ze zijn namelijk gemaakt van strijkkraaltjes! Misschien heb je er zelf nog wel een paar thuis liggen. Je kunt ze natuurlijk bestellen voor $12 per vier (plus $7,50 verzendkosten), maar wat is er leuker om ze zelf te maken?

Gerelateerde artikelen

Laat een reactie acter

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com