You are here: Home » Design meubels » Dekast van Michel Doyer

Dekast van Michel Doyer

geschreven door Constance

DeKast van Michel Doyer Furniture Designs, een Amsterdamse meubelontwerper, was voor het eerst te zien tijdens de Salone Internazionale del Mobile in Milaan, die plaatsvond op 16-21 april. Tuttobene (platform voor jonge ontwerpers) heeft dit ontwerp, samen met een aantal andere, hiervoor geselecteerd. Uitzonderlijk aan DeKast zijn de ongelimiteerde variatie-mogelijkheden van vorm en frontpanelen.

DeKast is een modulair systeem met een hoge afwerkingskwaliteit. Voor de frontpanelen je  zelf een keuze maken uit een steeds groeiende selectie van exclusieve Kvadrat-stoffen. De keuze in compositie en stoffen maakt DeKast tot een object dat aan te passen is aan ieders persoonlijke stijl.

Gerelateerde artikelen

Laat een reactie acter

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com