You are here: Home » Design meubels » Funky muziekmeubels

Funky muziekmeubels

geschreven door Constance

Ben je een muziekliefhebber en op zoek naar iets unieks?

Suzanne Goeman en Dennis Janssens maken meubels van en gebaseerd op muziekinstrumenten. Bijvoorbeeld een pianobar (Tootsie) met swingende barkrukken (Snare en Fire Strat), een pianobed (Cor), een gitafel (Carlos) met 4 stoelen (Santana), of een bassdrumsteltafel (Cesar) met drumkruk (Floor). Je kunt nu elke kamer in je huis inrichten met swingende meubels.                                                                                   
Ook voor funky woonaccessoires als de microfoonlamp (Mike) of de drumklok van een echt Zildjian Avedis bekken en muzikale gifts ben je hier aan het juiste adres. Alle producten staan met prijzen en afmetingen in de webshop en zijn van daaruit ook te bestellen.                     
Wil je bijvoorbeeld een tafel van je eigen gitaar? Een opklapbed in een flight case? Een oud meubelstuk een muzikaal tintje geven? The sky is the limit bij Suzanne en Dennis. Het woord “onmogelijk” kennen zij niet.

Gerelateerde artikelen

Laat een reactie acter

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com