You are here: Home » Media » Wists

Wists

geschreven door testman

Als ik op het internet surf kom ik vaak leuke dingen en ideeën voor mijn interieur tegen. Deze sla ik dan op in mijn favorieten of ik sla de afbeelding op op mijn laptop. Enige nadeel: ik kan een website eigenlijk nooit meer terug vinden; mijn favorieten staan te vol en bij mijn afbeeldingen staan geen links. Gelukkig is er nu een oplossing: Wists!

Wists is een website waar je je favoriete afbeeldingen kan opslaan. Je krijgt twee icoontjes in je browser waar je op kunt klikken om iets aan je Wists toe te voegen of om je Wists te bekijken. Op je Wists staan al je afbeeldingen duidelijk en overzichtelijk. Als je er op klikt kom je weer op de website waar je ze vandaan hebt. Handig toch?

Gerelateerde artikelen

Laat een reactie acter

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com