You are here: Home » In & om het huis » Brief & Bus brievenbus

Brief & Bus brievenbus

geschreven door Constance

Is dit geen prachtig stukje kunst?  Met deze design brief & bus kan je jezelf onderscheiden door te laten zien waar je van houdt en wat bij je past.                                                                                            
Deze exclusieve brievenbus is tijdloos strak en sierlijk. Bij het ontwerpen van deze brievenbus in de vorm van een envelop is de ontwerper Jan Rodenburg  zeer zorgvuldig omgegaan met alles wat men ziet. Een handgemaakt product, geheel vervaardigt uit geslepen roestvast staal, dat maakt hem supersterk en oerdegelijk. Bovendien is hij inbraakveilig dankzij de toepassing van een geïntegreerd scharnier en een messing vernikkelt slot.                                     
De collectie handgemaakte envelop brievenbussen zijn te monteren aan de muur, maar eventueel ook op statief, voorzien van grondanker.

Verkrijgbaar in hoogwaardig roestvast staal in de kwaliteit 316, eventueel verkoperd of met autolak gespoten in de door u gewenste RAL-kleur. Tevens zijn de RVS-modellen te etsen met tekst of logo.

Gerelateerde artikelen

Laat een reactie acter

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com