You are here: Home » Gadgets » Schoenen opbergsysteem

Schoenen opbergsysteem

geschreven door Constance

Waarschijnliijk herken je, als schoenenaddict, wel het probleem; je hebt heel veel schoenen maar waar laat je ze? En niet iedereen heeft de ruimte voor een aparte ‘Imelda’ schoenenkast.

Er komt een heel leuk (en bijzondere) gadget op de markt, nl. het Schoenenrad (Shoe wheel). In de damesuitvoering kan je max. 30 paar schoenen kwijt (tot maat 44) en in de herenuitvoering max. 12 paar (tot maat 48.5). Door de transparante hoezen met elastische banden kunnen ze er niet uitvallen en de schoenen kunnen elkaar niet vies maken of beschadigen. De damesuitvoering is verkrijgbaar in de kleuren grijs, roze, wit en zwart en herenuitvoering in de kleuren grijs en zwart.

Gerelateerde artikelen

Laat een reactie acter

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com