You are here: Home » Wonen » Librije’s Hotel

Librije’s Hotel

geschreven door testman

Meer dan vereerd was ik om als een van de genodigden de officiële opening bij te mogen wonen van het hotel van Jonnie en Thérèse Boer in Zwolle, Librije’s Hotel.


Het hotel is gesitueerd in het Spinhuis, een voormalige vrouwengevangenis gebouwd in 1739. Het is werkelijk fenomenaal hoe het karakterestieke en authentieke bewaard is gebleven zonder afbreuk te doen aan stijl, klasse en gemoedelijke warmte.

Het hotel beschikt over 20 ruime suites waarvan 2 met connecting doors, de Magnolia Suite beslaat maar liefst 85 vierkante meter.

De kamers doen mij denken aan een loft waarbij er op een exclusiefe wijze de “natte” ruimte overgaat in het slaap gedeelte. Alle kamers zijn voorzien van luxe boxsprings van Auping, Bose apparatuur, flatscreens, een Apple hotel informatiesyseem en WiFi.

Het hotel biedt ook onderdak aan een aantal andere activiteiten van  Jonnie en Thérèse. Zo is er een fantastische ingericht restaurant, Librije’s Zusje, met Dolce & Gabana stoelen. In dit restaurant zal ontbijt, lunch en diner worden geserveerd. De topkwaliteit die men van hen gewend is zal ook hier als maatgevend worden gehanteerd. Opschieten dus voordat ook hier de eerste Michelin ster aan de wand hangt!

Een andere activiteit is Librije’s Atelier hier vindt een keur aan meerdaagse cursussen, eendendaagse sessies, proeverijen en productdemonstraties plaats. Voor de echte kookfreak een geweldige omgeving ingericht met Siemens topapparatuur.

Voor gezelschappen zijn er diverse ruimtes voor presentaties tot private dining.

Alleen al voor de ambiance is het een aanrader.

Kijk ook hieronder naar de foto impressie. Deze zijn tijdens de opening gemaakt.

 

Gerelateerde artikelen

Laat een reactie acter

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com