You are here: Home » Design meubels » Stoel Charles Eames

Stoel Charles Eames

geschreven door testman

Al jaren houd ik de verschillende sites met designmeubelen in de gaten. De stoelen van Eames zou ik zou graag aan mijn bureau hebben staan. Maar mijn budget laat het tot op heden nog steeds niet toe. De site van DeStoel is één van die sites die af en toe de revue passeert. likkebaardend bekijk ik de foto’s om te beseffen dat er nog vele andere zaken eerst aangeschaft moeten worden. Toch staan er hier zeer redelijke prijzen voor tijdloze design stoelen. Let wel op, er staan nieuwe en tweedehands artikelen door elkaar. Weet dus dat je een gebruikte stoel kan aanschaffen. Als je zelf je klassieker wilt verkopen kan dat ook bij hen.

Gerelateerde artikelen

Laat een reactie acter

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com