You are here: Home » Wonen » Design zak voor groot en klein

Design zak voor groot en klein

geschreven door testman

Het nieuwe designmerk dat creaties van jonge kunstenaars en vormgevers afbeeldt op eigentijdse producten. Hiermee biedt het merk van de gelijknamige kunstenaar de aanstormende creatievellingen niet alleen een opstap naar artistieke bekendheid, maar ook een eerste commerciële start.
 
Matt Holland start in Europa met art op zitzakken: compleet met binnenzak, of alleen de designhoes voor over je oude zak. Erg leuk en sfeervol in de woonkamer, maar zeker zo leuk in de kinderkamer. Op de website vind je niet alleen volwassen zitzak design, maar ook een afdeling speciaal voor kinderen. En het is weer eens wat anders dan de Fatboy.
 

Gerelateerde artikelen

1 reactie

Cindy 28 februari 2008 - 18:51

Deze heb ik ook al eens gelezen. Hebben jullie een virus 😉

Reageer
Cindy 28 februari 2008 - 18:51

Deze heb ik ook al eens gelezen. Hebben jullie een virus 😉

Reageer

Laat een reactie acter

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com