You are here: Home » Wonen » Piet Jonker, oude bouwmaterialen

Piet Jonker, oude bouwmaterialen

geschreven door testman

Persoonlijk hou ik van een modern interieur. Het liefst strak met een aantal details die oud en doorleefd zijn. Bij Piet Jonker ben je dan aan het juiste adres. iedere keer als ik langs zijn prachtige oude pand in Baambrugge rij, probeer ik dat zo langzaam mogelijk te doen. In de riante tuin staat een keur aan beelden en ornamenten. Binnen vind je alle oude materialen die je maar bedenken kunt. Van wastafels tot kalkstenen schouwen. Vloertegels en houten vloerdelen uit oude kaaspakhuizen. Ook de enorme collectie spiegels waan je je in de tijden van toen. Alleen de exemplaren met echt bladgoud of zilver mogen de collectie betreden. Oneeffenheden worden in eigen atelier bijgewerkt. Als het niet mogelijk grote partijen van een oud materiaal op de kop te tikken dan wordt het nagemaakt op ambachtelijke wijze. Dit gebeurd met de witjes, tegeltjes, al dan niet met de hand beschildert op 18e eeuwse wijze
[/span][/font]

Gerelateerde artikelen

Laat een reactie acter

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com