You are here: Home » Verlichting & lampen » Een lamp als luidspreker

Een lamp als luidspreker

geschreven door testman

Ook helemaal tevreden met de inrichting van je interieur maar vind je die geluidsboxen ook zo’n sta in de weg. Je kunt ze nu laten vermommen als lamp. Vind je deze lamp niet mooi, het is als het ware net een kameleon. Hij kan zich in allerlei designs en kleuren verhullen. Dus er zit altijd wel iets van je smaak tussen en ieder jaar wordt de collectie vervangen waardoor je je inrichting ieder jaar van een andere kleur kunt voorzien. De meeste lampen/boxen zijn rechthoekig, hebben een redelijk klassieke vorm maar passen toch goed in een modern interieur.

De boxen zijn zo uitgericht dat je geen basbox meer nodig hebt en de luidsprekers zijn door hun conventionele aansluiting makkelijk te vervangen. De boxen hebben maximaal een vermogen van 60 watt en ze zijn op elke versterker tot 30 watt aan te sluiten. De lamp zelf werkt met een standaard E27 fitting. Door de unieke opbouw is het ook mogelijk daar een spaarlamp in te gebruiken. Kortom een uitkomst voor je inrichting.

Voor meer info; Francomeraldi.nl

Gerelateerde artikelen

Laat een reactie acter

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com