You are here: Home » Verlichting & lampen » Lamp die de lucht zuivert?

Lamp die de lucht zuivert?

geschreven door testman

Zuivere lucht is de nieuwe luxe. Luchtzuiveringsinstallaties en airco’s hebben al een tijd geleden hun intrede gedaan in de Nederlandse huizen. Groot nadeel is voor veel mensen is de grote van de apparaten en de bijkomende kosten van installatie. Dan nog maar niet te spreken van de elektriciteitskosten.

Sinds kort is er een spaarlamp op de markt gebracht, door Lightfresh, die naast mooi licht geeft ook nog eens de lucht zuivert. Op het filmpje is te zien wat het effect is. Met slechts één lamp per 45m3 zal de ruimte binnen 3 uur tot 95% worden gezuiverd van rook, fijnstof, bacteriën, pollen en geurtjes.

Gerelateerde artikelen

Laat een reactie acter

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com