You are here: Home » Design meubels » Clubstoel als design klassieker

Clubstoel als design klassieker

geschreven door testman

(foto Lazy Joe) De Lazy Joe is een eigentijdse design klassieker die je kunt krijgen als zowel clubstoel als barstoel. Deze stoel pas helemaal in de hedendaagse vintage look, maar past ook prima in andere stijlen. Vincent Sheppard ontwierp een nieuwe telg voor de Joe collectie: Joe Lemon. Een frisse variatie op de Lazy Joe. Een comfortabel kuipje met speelse armsteunen in een citroengele tint.

Dit model wordt uitgebracht in de gelimiteerde en genummerde oplage van 366 stuks: ééntje voor elke dag in 2008. De opbrengst van deze 366 citroentjes gaat integraal naar AISYIYAH, een verzorgingstehuis in Cirebon, Indonesië. Voor meer informatie omtrent dit unieke project kun je terecht op vincentsheppard.com

Gerelateerde artikelen

Laat een reactie acter

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com