You are here: Home » Jabra » Rabobank gaat huizensite lanceren

Rabobank gaat huizensite lanceren

geschreven door testman

Hoewel er nog maar heel weinig bekend is over de site, lijkt het erop dat Rabobank deze maand een huizensite zal lanceren, genaamd moviq.nl. Ze gaan het groots aanpakken, met een multimediale marketingcampagne om het merk Moviq direct grote bekendheid te geven.

Moviq.nl wordt een brede site waarop alles rondom het bezit en kopen van een huis centraal staat. Rabobank zal de site naar verwachting inzetten om (potentiele) huizenkopers te bereiken met passende producten.

Wellicht dat Rabobank de site Zoekallehuizen.nl zal integreren in de site. Rabobank kocht zah.nl enige tijd geleden. Maar de laatste tijd zit het bezoek van Zoek Alle Huizen in een dalende trend volgens Multiscope. In september 2007 stond ZAH in het segment “wonen” nog op plaats vier, inmiddels is de site gezakt naar plaats tien, ver achter nummers 1 en 2 Funda en Jaap.nl.

Duidelijk is dat de markt voor het zoeken naar huizen steeds spannender wordt. Marktleider Funda.nl ziet Jaap.nl dichterbij komen en met de komst van Moviq lijkt de markt dynamischer dan ooit.

Bron: www.hyped.nl

Gerelateerde artikelen

Laat een reactie acter

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com