You are here: Home » Wonen » Tafelloper, gesprek van de avond

Tafelloper, gesprek van de avond

geschreven door testman

Wil je dat saaie etentje, met de weinig spraakzame tafelgenoot nooit meer meemaken? Met de tafelloper Take your Time heb je gespreksonderwerpen genoeg!

Maar liefst driehonderd raadsels staan erop bedrukt. De vragen en antwoorden van de raadsels zijn verspreidt over de tafelloper. De raadsels kunnen aan beiden einden van de tafel gelezen worden. De lege ruimtes zijn bedoeld om de borden op te zetten.
 
Kom je af en toe wat gespreksonderwerpen te kort tijdens het eten? Of is je tafelgenoot niet erg spraakzaam? Met de ‘Take your Time‘ tafelloper behoren de saaie etentjes tot het verleden! Hiermee heb je altijd iets om over te praten. Los de raadsels op. En niemand zal zich aan tafel nog vervelen. Vergeet alleen je etentje niet!

Gerelateerde artikelen

Laat een reactie acter

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com