You are here: Home » Wonen » 7 Days more living in delft

7 Days more living in delft

geschreven door testman

Bij 7 days more living in delft, staan overwegend meubels die in Nederland zijn  geproduceerd. Een lust voor het oog, hoge kwaliteit en nog betaalbaar ook. Hollandser kan bijna niet. Uit iedere woontrend staan wel elementen uitgestald in de showroom van deze stijlvolle woonwinkel.

Erg leuk zijn de banken die uit elementen bestaan. Deze zijn hierdoor in je eigenwijze opstelling neer te zetten en samen te stellen uit een breed assortiment stoffen, kleuren, leer– en houtsoorten. De uitsluitend massieve houtproducten zijn uitgevoerd in eiken, noten, jatoba, essen, teak. Maar ook de afwerking van de meubelen is bijzonder mooi.

Naast meubelen kun je bij 7 Days terecht voor verlichting. Van tafel – en hanglampen met of zonder kap in allerlei kleuren tot vloerlampen. Zelfs woonaccessoires variërend van vazen, wandversiering, schalen tot kaarsen.

Gerelateerde artikelen

Laat een reactie acter

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com