You are here: Home » Kerst » Indoor winter & kerst fair

Indoor winter & kerst fair

geschreven door testman

Van donderdag 6 t/m zondag 9 december zullen weer duizenden bezoekers kunnen genieten van de Indoor Winter & Christmas Fair ‘Boven Het Maaiveld’ in de IJsselhallen in Zwolle. Dit sfeervolle evenement biedt het hele gezin een gezellig dagje uit met activiteiten voor het hele gezin.

Met een uitgebreid aanbod variërend van leuke cadeautjes voor onder de kerstboom tot alles voor de inrichting van een sfeervol huis, is er voor elk wat wils. De weerspiegeling van de prachtige kroonluchter verlichting in een 40 meter lange vijver zorgt voor een schitterend effect. Kortom de winterse en gezellige kerstperiode wordt ingeluid op de Winter & Christmas Fair in de IJsselhallen in Zwolle.

De fair bestaat uit feestelijk en sfeervol aangeklede pagodetenten en kramen. Het productaanbod omvat een wereld aan woon en tuindecoratie, delicatessen, ambachtelijke producten zoals boeren zuivel en bijzondere broden en kazen, sieraden, kerst decoratie, antiek en brocante, glühwein, hot tubs, vloeren, audioapparatuur, kleding in diverse stijlen, etc. Absolute blikvanger dit jaar is het 6 meter hoge victoriaanse prieel waar bezoekers onder het genot van een kop koffie kunnen genieten van de gezellige bedrijvigheid.

De bezoekers kunnen dit jaar een prachtige oude kroonluchter winnen van kroonluchter atelier ‘De Rode Hoeve’ ter waarde van 500 euro. Om mee te dingen hoeven bezoekers alleen een enquête in te leveren met een beoordeling van de mooiste en meest sfeervolle stand op de Winter & Christmas Fair.

De Indoor Winter & Christmas Fair ‘Boven Het Maaiveld’ begint elke dag om 10.00 en duurt op donderdag en vrijdag tot 21.00 uur en zaterdag en zondag tot 18.00 uur. Kaarten kosten € 9,50 en kinderen t/m 12 jaar hebben gratis toegang.

Gerelateerde artikelen

Laat een reactie acter

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com