You are here: Home » Wonen » Design kerstkado

Design kerstkado

geschreven door testman

Wit, witter, witst is de wintertrend van 2008. Witte woonaccessoires en witte kerstversiering zijn maar een paar voorbeelden. Maar ook in designland wordt er goed gekeken naar de kleurentrends. Zo zijn de eerste witte televisies al gezien.

Ook Asus lanceert speciaal voor onder de kerstboom een modieuze design laptop. De Asus F8P Christmas Edition, deze eerste notebook die in de F8 Infusion laptoplijn is uitgebracht, is parelwit en heeft de strakke en krasvrije afwerking die deze lijn kenmerkt. Bovendien is deze design laptop afgewerkt met mooie wit lederen accenten.

Weg met die saaie doffe grijze en zwarte laptops. Die zijn zo 2006… ASUS heeft, in navolging van Apple, hierin een aardige bijdrage geleverd met de introductie van onconventionele materialen en kleuren in de laptop. Deze laptoplijn van Asus kent een combinatie van verschillende soorten materiaal in de behuizing waaronder fraaie roestvrij stalen accenten en zacht wit leer. Dicht heeft hij wel een beetje het uiterlijk van een sjieke dames handtas, waardoor hij zeker bij de vrouwen in de smaak zal vallen.

Maar ook de binnenkant van deze handtas is niet gek. De nieuwe Asus F8P heeft een Intel Core 2 Duo die is geklokt op 2,2GHz en wordt standaard geleverd met 2GB geheugen. Voor de grafische rekenkracht heeft de laptop de beschikking over een ATi Mobility Radeon HD2400 met 256MB geheugen. De opslag van gegevens gebeurd op een 250GB hardeschijf. Daarnaast kun je de laptop nog uit breiden met een tv-tuner en vingerafdrukbeveiliging. De Light Scribe DVD brander maakt het mogelijk een DVD cover direct op de schijf in te branden (printen).

De F8P is uitgerust met de Intel Turbo Memory technologie. Dit zorgt niet alleen voor snellere opstarttijden, maar uiteraard ook voor het sneller laden van veelgebruikte data en programma’s en zelfs voor stroombesparing. De notebook is vanaf december verkrijgbaar.

Heb je nou helemaal niets met wit, maar alles met zwart. Dan heeft Asus precies dezelfde in een zwartleren uitvoering. Mocht je nu al een design laptop willen kopen dan is er natuurlijk nog de Asus in lak zwarte Lamborghini uitvoering

en een uitvoering in Lamborghini geel.

Gerelateerde artikelen

Laat een reactie acter

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com