You are here: Home » Wonen » Badtv, de nieuwste badkamergadget

Badtv, de nieuwste badkamergadget

geschreven door testman

Heerlijk genieten van je favoriete tv programma als je in bad ligt? Even het nieuws kijken onder de douche. Het weer tijdens het scheren? Het kan allemaal als je zou beschiken over de nieuwste badkamergadget.

De badkamer tv! Deze 66 cm LCD tv is waterproof en hierdoor is hij geschikt voor het gebruik in de badkamer. Door een scherm resolutie met 1.049.000 pixels met een sharp panel kijk je naar een haarscherp beeld.

Deze badkamertelevisie is geheel verwerkt in een design glasplaat. De bediening van alle functies gebeuren via een luxe touchscreen functie op het scherm. Standaard worden deze badkamertelevisies geleverd in het wit of zwart. En gelukkig komt dit in de meeste badkamers het beste tot zijn recht komt.

Door zijn dikte van slechts 6cm, is inbouwen gemakkelijk te realiseren. Via een automatisch tuning system, zoekt de televisie zelf alle zenders op en deze worden opgeslagen in de tv tuner. Naast de televisie aansluiting beschikt de badtv ook over een video ingang voor een dvd speler.  

Gerelateerde artikelen

Laat een reactie acter

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com