You are here: Home » Shoppen » Mango

Mango

geschreven door Constance

De aankomende zomer gaat Mango een samenwerking aan met de bekende Italiaanse ontwerper Valentino.

In Barcelona is de Mango/Valentino collectie getoont onder toeziend oog van oa. Liz Hurley, model Adriana Carolina Herrera en Mónica Cruz (zus van Penelope Cruz). Valentino heeft voor de Spring-Summer 2008 collectie 4 verschillende kledinglijnen, met elk hun eigen stijl, ontworpen. Colonial Range bestaat uit etnische invloeden gemixt met de safari-stijl. New Graphic en Urban Gipsy bevatten casual kleding gemixt met een jaren-70 stijl en de Game Colour collectie bestaat uit opvallende kleuren gecombineerd met mooie silhouetten. Dus volgend jaar op naar de Mango.

Gerelateerde artikelen

Laat een reactie acter

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com