You are here: Home » Shoppen » Stofzuiger

Stofzuiger

geschreven door Constance

Een vriendin van mij heeft ooit van haar man (voor haar verjaardag!) een kruimeldief cadeau gekregen, onder het mom van: “jij vond dat toch zo handig.” We pesten hem er nog steeds mee, want dat is natuurlijk een cadeau van niks ;).

Maar Electrolux heeft nu een hele mooie kruimeldief en stofzuiger in een: de Electrolux Ergorapido Cyclonic 2in1. Hij (of zij) is te koop in 4 mooie kleuren (tangerine, magenta, satijn zand of Havanna bruin) en is geheel snoerloos en zuigt dmv. cyclonale aanzuiging met een gemotoriseerde borstel en het mondstuk is zeer flexibel. De kruimeldief is heel makkelijk los te klikken van de stofzuiger, waardoor je heel snel de kruimels van het aanrecht of ontbijttafel kwijt bent. Dit is natuurlijk nog steeds niet het ideale cadeau voor je verjaardag, maar door de schoorsteen of onder boom kan ie best.

Gerelateerde artikelen

Laat een reactie acter

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com