You are here: Home » Kerst » Kerst BLOOMpot

Kerst BLOOMpot

geschreven door testman

Ieder jaar wanneer we de kerstboom neerzetten vraag ik me steeds af waar zullen we ‘m in zetten? Een houten kruis of in een oude pot met zand? Ieder jaar weer die strijd met de kerstboom. En met de kinderen en huisdieren die het papier, dat we er omheen gedrapeerd hebben om de boel te camoufleren, er afhalen, omdat ze denken dat daaronder ook cadeaus voor hun zitten.


Nu zag ik dat  BLOOM een hele mooie pot heeft, die speciaal voor kerst is gemaakt. Met het handige systeem aan de binnenkant van de pot kan de kerstboom er gemakkelijk in gezet worden.

De pot geeft niet alleen een heel gezellig kerstsfeerlicht, maar heeft ook nog eens een heel handig systeem waardoor de boom mooi rechtop blijft staan. Wij hebben ‘m in het wit besteld bij nonplusultra maar hij is er ook in het kerstrood.

Gerelateerde artikelen

Laat een reactie acter

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com