You are here: Home » Wonen » Ontwerp je eigen kast

Ontwerp je eigen kast

geschreven door testman

Mij kost het altijd de grootste moeite de kast te vinden die ik in mijn hoofd heb. “Ja, daar lijkt hij op maar dan zonder… en met … in een iets andere kleur en dan is hij perfect!” Tja, maar dat hebben ze dan niet of maken ze niet enz. Gelukkig is daar internet en kun je vanuit je luie stoel kasten vergelijken en ook zelf ontwerpen.


Via een gemakkelijke website kun je een kastensysteem ontwerpen, dat zowel in de breedte als hoogte gebouwd kan worden. De Qubekasten zijn opgebouwd uit verschillende elementen van 34 bij 34 cm; deurtje, cd rekje, flessennest of gewoon open. Ook kun je het uiteindelijke resultaat op het scherm zien met de bijbehorende prijs. Dus geen verrassingen achteraf en helemaal jouw ontwerp.

Andere berichten in rubriek Interieur:

Gerelateerde artikelen

4 reacties

kasten zelf maken | Laat een reactie achter Cancel reply | huis-decoratie.com 19 maart 2013 - 08:55

[…] kasten zelf maken (No Ratings Yet)  Loading … […]

Reageer
kasten zelf maken | Laat een reactie achter Cancel reply | huis-decoratie.com 19 maart 2013 - 08:55

[…] kasten zelf maken (No Ratings Yet)  Loading … […]

Reageer

Laat een reactie acter

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com