You are here: Home » Columns » Onder de wol

Onder de wol

geschreven door testman

Voor onze oudste twee jongens is een lang gekoesterde wens in vervulling gegaan. Ze slapen eindelijk in een stapelbed. Ze waren ook wel een beetje uit hun peuterbedden gegroeid, niet letterlijk dan, want zo groot zijn ze nou ook weer niet. Maar als je 4 en 5 (bijna 6) bent, dan mag je kamer natuurlijk wel eens wat stoerder en je bed wat groter.


Dus na wat verhuizingen met de slaapkamers is hun slaap- en speelkamer helemaal klaar… mét stapelbed. En natuurlijk moesten we toen ook op zoek naar weer nieuw beddengoed. Want ja, groter bed, groter dekbed, groter kussen etc.

Uiteindelijk zijn we overal en nergens geslaagd, maar ik vind het altijd een hele zoektocht. Want als ik de jongens helemaal vrij laat in hun keus, kiezen ze ongetwijfeld voor de meest vreselijke superhelden zoals Spiderman of Batman. Niet helemaal mijn smaak voor een dekbedovertrek, dus dat moet je ook nog goed sturen als je in de winkel bent.  

Ook voor onze jongste dochter moest er nieuw beddengoed komen, want zij was alweer uit d’r wieg gegroeid en is naar het ledikant verhuisd. We hadden nog genoeg beddengoed liggen van de jongens voor de afmeting van een ledikant, maar ik vind het toch niet leuk om haar onder een blauw bootjesdekbedje te leggen. Dus ook daar moesten we voor op zoek. Gelukkig is zij nog te jong voor haar eigen inbreng, dus dat maakt het kiezen wel wat gemakkelijker.

Dat je goeie tips altijd te laat leest, blijkt maar weer eens. Dit adresje had me een hoop tijd en gedoe bespaard denk ik. Ik kwam het tegen in één of ander Glossy magazine. Slaaptextiel is een online winkel met een ontzettend groot assortiment bedtextiel. Van de dekbedovertrekken voor volwassenen hebben zij maar liefst 800 verschillende motieven en veel verschillende merken.

En onder de categorie Baby & Peutershop vindt je alles voor de kleintjes. Van dekbedovertrek tot kruipdekens! Ik weet in elk geval waar ik de volgende keer moet zijn voor het beddengoed. Natuurlijk hebben ze hier ook weer de superhelden dekbedovertrekken, maar tenminste ook genoeg andere prints.

Andere berichten in rubriek Woonwinkels:

Gerelateerde artikelen

5 reacties

Willem 29 november 2009 - 14:57

Wat ik mis zijn de overtrekken van Damai, de leukste op de makt.

Reageer
Willem 29 november 2009 - 14:57

Wat ik mis zijn de overtrekken van Damai, de leukste op de makt.

Reageer
Stefan 5 maart 2010 - 14:24

Niet alleen slaaptextiel, maar ook
http://www.dekbed.com is naar mijn mening een hele mooie online winkel waarin eigenlijk alles te vinden is voor slaapcomfort. Van lattenbodems tot matrassen, dekbedovertrekken en natuurlijk dekbedden, en van uni tot leuke dessins.
Duidelijk gecategoriseerd en goede prijzen en voorwaarden vind ik zelf.

Reageer
Stefan 5 maart 2010 - 14:24

Niet alleen slaaptextiel, maar ook
http://www.dekbed.com is naar mijn mening een hele mooie online winkel waarin eigenlijk alles te vinden is voor slaapcomfort. Van lattenbodems tot matrassen, dekbedovertrekken en natuurlijk dekbedden, en van uni tot leuke dessins.
Duidelijk gecategoriseerd en goede prijzen en voorwaarden vind ik zelf.

Reageer

Laat een reactie acter

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com