You are here: Home » Interieur » Kamerindelling in 3D

Kamerindelling in 3D

geschreven door testman

Wanneer je een indeling aan het tekenen bent doe je dat niet alleen om te kijken of het allemaal past. Meestal doe je dit om te kijken wat het effect is en dat wil je delen met anderen. Alleen zijn er maar weinig mensen, die van een platte (2D) tekening een reëel beeld in hun hoofd kunnen maken. Je ontkomt er niet aan om diezelfde indeling in perspectief te tekenen. Of nog beter in 3D


Floorplanner heeft naast de 2D ook een 3D functionaliteit. Zo kun je eerst je indeling in 2D maken en daarna door simpel op 3D te klikken, je indeling om te toveren naar 3D. Nu kun je kijken naar muren, vloeren, ramen en deuren in echt 3D. De meubels worden wel in 2D getoond in je 3D tekening.

Andere berichten in rubriek Interieur:

Gerelateerde artikelen

Laat een reactie acter

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com