You are here: Home » Design meubels » Design meubel voor je huisdier?

Design meubel voor je huisdier?

geschreven door testman

Vandaag is het wereld dierendag. De dag waarop extra aandacht wordt besteed aan de (rechten van) dieren. Voor sommige huisdier bezitters de dag om hun maatje eens flink in het zonnetje te zetten.


Op de laatste Woonbeurs in Amsterdam zag ik deze ‘mand’ staan. Er past met gemak een kat in of een klein hondje. Voor onze vraatzuchtige teckel iets te duur om aan te laten knagen. Maar onze kat (Britse korthaar) een perfect plekje om eens lekker te spinnen.

Op het gebied van huisdieren en interieur schreven we al eerder. Maar op deze dierendag moest ik er natuurlijk wel weer even bij stil staan dat er bij een stijlvol interieur ook een dito honden of kattenmand past.

Andere berichten in rubriek Interieur:

Gerelateerde artikelen

Laat een reactie acter

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com