You are here: Home » Wonen » Ontwerp je eigen Senseo

Ontwerp je eigen Senseo

geschreven door testman

Op de woonbeurs – opzoek naar een lekker kopje koffie – zag ik ineens een Senseo met het ontwerp van Tord Boontje. Jammer dat we daar geen koffie konden drinken, maar we mochten wel een poging doen om onze eigen Senseo te ontwerpen. De hoofdprijs, je eigen ontworpen Senseo apparaat.


Uit onderzoek is gebleken dat consumenten van design producten houden die net dat beetje extra aan hun keuken en huis geven. Ze worden blij als ze dergelijke producten zien, omdat ze iets speciaals toevoegen aan het alledaagse leven en hierdoor voelen ze zich vrolijk en speciaal. Voor deze mensen heeft Philips vanaf oktober het nieuwe SENSEO Special Edition koffiezetapparaat beschikbaar, ontworpen door de internationaal geprezen designer Tord Boontje.

Het koffiezetapparaat biedt niet alleen de mogelijkheid om te genieten van een kopje vertrouwde sensationele SENSEO koffie, maar geeft de keuken meteen een gevoel van warmte en romantiek. Het nieuwe koffiezetapparaat zal in een vuurrode of koele witte versie beschikbaar zijn. De opvallende vormgeving is een echte verwennerij voor de zintuigen.
 
Het SENSEO Special Edition koffiezetapparaat is voorzien van een samenspel van kleuren en lagen, dat zorgt voor een zeer gedetailleerd design dat niet alleen elegant en eigentijds is, maar ook een statement maakt over de gebruiker. Het SENSEO Special Edition koffiezetapparaat, integreert de meest recente trends in binnenhuisdesign. Het driedimensionale ontwerp van Tord is geïnspireerd op de natuur en maakt gebruik van elementen uit de fantasie en de romantiek om een visuele ervaring te creëren die je meevoert naar de wereld van Tord Boontje.

Het ontwerp van Tord staat voor doelgerichte schoonheid, dat het alledaagse leven beter maakt door de toepassing van design. “De SENSEO Special Edition is als een groot boeket bloemen voor in de keuken dat het huis verrijkt en tegelijk de creatieve geest verraadt”, zegt Tord Boontje


Als een van de meest geroemde moderne ontwerpers, is Tord Boontje zeer in trek bij leiders in de wereld van mode en design. In 2005 werd Tord Boontje bekroond tot ‘Dutch Designer of the Year’. Studio Tord Boontje ontwikkelde een breed scala van uiteenlopende producten voor diverse klanten onder wie Alexander McQueen, Swarovski, Perrier Jouet en British Airways. Met zijn recente samenwerking met Philips zet hij zijn eerste stappen in het ontwerp van keukenapparatuur. Eerdere werken van Tord werden tentoongesteld in Tate Modern in Londen en in het Museum voor moderne kunst in New York.

Andere berichten in rubriek Woonaccessoires:

Gerelateerde artikelen

Laat een reactie acter

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com