You are here: Home » Wonen » Woonbeurs tips

Woonbeurs tips

geschreven door testman

De woonbeurs Amsterdam gaat bijna van start en als je nog geen kaarten in huis hebt, dan kun je ze nog steeds in de voorverkoop bestellen. De voorverkoop voor de Woonbeurs Amsterdam loopt nog tot en met zaterdag 29 september. Bestel dus nu je entreekaart met € 2,50 korting via internet! Je betaalt dan slechts € 12,50 (administratiekosten € 1,50 per bestelling).


Of haal je entreekaart bij een van de 375 Bruna winkels. Bij Bruna betaal je € 13,50. Als extraatje ontvang je straks op de Woonbeurs Amsterdam het nieuwste exemplaar van de geheel vernieuwde Tuin & Co en je vermijd de drukte bij de kassa. Kijk voor een Bruna bij jou in de buurt op www.bruna.nl

Kom in de avonduren. Van dinsdag tot en met vrijdag is de Woonbeurs Amsterdam tot 22.00 uur geopend: net zo veel inspiratie, maar veel minder druk. Mooi meegenomen: vanaf 18.00 uur kost een entreekaart slechts € 10. En op vrijdagavond geniet je bovendien van de grootste ‘house’party van Nederland, powered by Sky Radio 101 FM.

Maak via www.woonbeurs.nl je eigen checklist van de stands die je absoluut wilt bezoeken en van de activiteiten waar je beslist een kijkje wilt nemen. Of neem een print van het complete programma overzicht mee.

Meld je bij binnenkomst meteen aan voor de activiteit van jouw keuze. De activiteiten zijn erg gewild, en vol is vol. Informatie over aanmelden staat in het programma overzicht.

Kijk op www.winopdewoonbeurs.nl welke prijzen je kunt winnen op de dag van jouw bezoek.

Niet vergeten: je (digitale) camera om alle ideeën vast te leggen voor thuis, je gsm (voor Win op de Woonbeurs) en natuurlijk plattegronden en/of foto’s van je huis, tuin en interieur.

Neem bij de entree de gratis plattegrond mee, een handig klein boekje dat zó in je tas of zak past.

Je entreekaart is inclusief een woonblad naar keuze. Het nieuwste exemplaar van 101 Woonideeën, ariadne at Home, Eigen Huis & Interieur, Home and Garden, More than Classic, Seasons of VT Wonen ligt in de entreehal op je te wachten. Vrije keuze voor een titel zolang de voorraad strekt.

Gerelateerde artikelen

Laat een reactie acter

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com