You are here: Home » Shoppen » Moleskin City Notebooks

Moleskin City Notebooks

geschreven door Constance

In navolging van de handige (maar o-zo-dure) City Guides van Louis Vuitton heeft Moleskin (bekend van de opschrijfboekjes en agenda’s) nu ook een eigen serie City Notebooks.

Van de steden Amsterdam, Lissabon, Parijs, Barcelona, Londen, Praag, Berlijn, Madrid, Rome, Dublin, Milaan en Wenen, kan je een Moleskin City Notebook aanschaffen. Je vind hierin verschillende plattegrondjes, reistips en wandelroutes. Tevens is er voldoende ruimte om je eigen ervaringen, tips en adresjes in te schrijven, zodat het een echt bewaarboekje wordt. Natuurlijk zit er om de Moleskin City Notebooks ook het bekende zwarte elastiek.

Gerelateerde artikelen

Laat een reactie acter

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com