You are here: Home » Events » Bambini Event

Bambini Event

geschreven door testman

De Westergasfabriek in Amsterdam is op 5, 6 en 7 oktober 2007 the place to be, als je je wilt laten inspireren op het gebied van kindermode, lifestyle, cultuur en wonen. Zeker als je ideeën op wilt doen voor de kinderkamer moet je naar de Bambini Event.

Drie dagen lang kun je genieten van alle dingen die het leven zo mooi en bijzonder maken. Tijdens Bambini Event kun je je hart ophalen op het gebied van fashion, beauty & lifestyle, maar ook voor hippe kindermetamorfoses, exposities, demonstraties en workshops.

Het Bambini Event is anders dan andere beurzen. Het vindt plaats op het uitgestrekte terrein en de gebouwen van de Westergasfabriek waar de ongepolijste, industriële gebouwen een extra sfeer geven. Het bijbehorende Westerpark zal het podium zijn voor de eerste sprankelende editie, dat jaarlijks zal terugkeren. Een bijzondere mix van romantiek en avantgarde op het gebied van kindermode, lifestyle, wonen, cultuur, buitenleven, heerlijkheden, fun2buy producten, uitgaan en veel meer ondeugende engelachtigheid maakt het Bambini Event onderscheidend anders.

Modeshows voor fashionlovin’ angels & devils en bijzondere stands die zorgen voor een smakelijke winkelmix, entertainment op niveau voor jong en oud, de Bambini Model of the Year contest en de uitreiking van de European Kids Fashion Awards tijdens een glamourous gala op zondagavond in een feeërieke ambiance.

Andere berichten in rubriek Kinderkamer:

Gerelateerde artikelen

4 reacties

jessica 8 oktober 2007 - 21:39

Wat een afschuwelijke puinhoop! Geen organisatie, geen voorbereiding, geen aanspreekpunt, geen leiding. NIKS! Flink balen, geen leuke dag gehad, zeker geen ideeen opgedaan. N dagje Ikea is nog inspirerender!

J. van Berkel
Tilburg

Reageer
jessica 8 oktober 2007 - 21:39

Wat een afschuwelijke puinhoop! Geen organisatie, geen voorbereiding, geen aanspreekpunt, geen leiding. NIKS! Flink balen, geen leuke dag gehad, zeker geen ideeen opgedaan. N dagje Ikea is nog inspirerender!

J. van Berkel
Tilburg

Reageer
Alain 8 oktober 2007 - 21:58

@jessica: spijtig om te lezen. Door een ziek kind konden we zelf niet, helaas. Verder heb ik nog geen andere reacties gehoord.

Reageer
Alain 8 oktober 2007 - 21:58

@jessica: spijtig om te lezen. Door een ziek kind konden we zelf niet, helaas. Verder heb ik nog geen andere reacties gehoord.

Reageer

Laat een reactie acter

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com