You are here: Home » Kinderkamer » Alles voor de kinderkamer

Alles voor de kinderkamer

geschreven door testman

Er is een nieuwe webwinkel voor baby- en kinderkameraccessoires: kidzsupplies.nl. Kidzsupplies verkoopt producten uit verschillende landen, bekende merken gecombineerd met onbekende labels. Bij de keuze van de producten staan een bijzonder design en kwaliteit voorop en zijn veel producten  handgemaakt.


Je vindt er producten voor elk onderdeel van de kinderkamer: lampen, wanddecoratie, kussens, quilts, manden en speelgoedkisten, tapijten, poefs, kinderstoelen, speelhuisjes, klamboes, mobiles, muziekdozen, speelgoed, etc. Zo is er een grote collectie van bekende merken zoals Rice en Pakhuis Oost.

Door deze producten te mixen met de collecties van Taj Wood Scherer en Käthe Kruse is een breed en gevarieerd aanbod ontstaan. Kidzsupplies biedt ook een breed assortiment aan van de producten van Zid Zid Kids, dat onlangs de Kek Award won. De webwinkel wordt voortdurend uitgebreid met nieuwe accessoires, waarvoor internationaal de markten worden verkend en bezocht.

Andere berichten in rubriek Kinderkamer:

Gerelateerde artikelen

0 reactie

Jozien 16 maart 2010 - 12:31

Wellicht goed om te vermelden is dat de IZI tas-in-tas ook verkrijgbaar is via Hipperz. Beide modellen zijn direct leverbaar.
kijk maar eens op:
http://www.hipperz.nl/shop/binnentas/

Reageer
Jozien 16 maart 2010 - 12:31

Wellicht goed om te vermelden is dat de IZI tas-in-tas ook verkrijgbaar is via Hipperz. Beide modellen zijn direct leverbaar.
kijk maar eens op:
http://www.hipperz.nl/shop/binnentas/

Reageer

Laat een reactie acter

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com