You are here: Home » Interieur » Een Floorplanner van je eigen huis?

Een Floorplanner van je eigen huis?

geschreven door testman

Het is mogelijk je eigen huis, kamer of kantoor online te plannen met MyFloorplanner. MyFloorplanner is de manier om online eenvoudig zelf plattegronden te tekenen, in te richten en te delen met anderen. Handig voor als je gaat verhuizen, verbouwen of simpelweg je kamer opnieuw wilt indelen. Zo kun je kijken of de piano past, samen de nieuwe babykamer inrichten, de loodgieter laten weten hoe de keukenindeling wordt of met je collega’s de definitieve opstelling voor het bedrijfsfeestje plannen.


De Floorplanner bibliotheek heeft een uitgebreid aantal vloertypes zoals laminaat, visgraat parket, marmertegels, gras enz. Ook zijn er elementen beschikbaar zoals een groeiende verzameling (klassieke) vloerkleden, wandlampen en een aantal verzoekjes zoals een poolbiljart, een fatboy en een iMac.

Naast de groeiende verzameling elementen in de Floorplanner zijn ze ook altijd bezig met grote en kleine functionele aanpassingen op basis van gebruikersfeedback. Zo zijn er recent een paar verbeteringen doorgevoerd met betrekking tot het plaatsen en aanpassen van elementen en meubels.

MyFloorplanner heeft een aantal handige functies. Zo bevat het eigenschappen-venster een extra knopje waarmee je een geplaatst element kan kopieëren inclusief kleur, afmetingen en rotatie. Vooral handig als je veel dezelfde elementen moet plaatsen met specifieke kleur en afmetingen zoals schooltafels in een klas opstelling. Als je een element schaalt door middel van het “trekken” aan de hoekpunten zal een element alleen maar groter of kleiner worden aan de kant waaraan je trekt.

Wil je MyFloorplanner zelf eens proberen maak dan een gratis account aan en je kunt binnen 30 seconden beginnen met het tekenen en het inrichten van je eigen kamer(s)
Wil je zelf plattegronden tekenen en inrichten? Maak dan hier GRATIS je eigen MyFloorplanner account aan en je kunt meteen aan de slag!


Met een gratis MyFloorplanner account kan je tot 5 verschillende indelingen opslaan en de door jou gemaakte plattegronden eenvoudig delen met familie of vrienden per email of via een unieke link. Aan het gebruik van de gratis versie van MyFloorplanner zijn nu en in de toekomst geen kosten verbonden.

Ze gebruiken je feedback om hun product te verbeteren en komen in de toekomst, naast de gratis versie, met verschillende betaalde versies voor zowel particulieren als zakelijke gebruikers.

Andere berichten in rubriek Interieur:

Gerelateerde artikelen

Laat een reactie acter

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com