You are here: Home » Design meubels » Design bureaustoel

Design bureaustoel

geschreven door testman

Het kantoor is bijna klaar alleen ben ik niet tevreden over de bureaustoelen. Bij 0900 design zag ik geweldige bureaustoelen staan. Architect Hadi Teherani heeft voor Interstuhl de Silver serie ontworpen. Hadi heeft design met een ergonomische en functionele techniek gecombineerd. En dat is duidelijk te zien. Een in het oogspringende detail is dat de stoel is opgebouwd uit aluminium schalen die samen met de hoge kwaliteit lederen bekleding een prachtig contrast vormen.


Via de zitschaal kun je de verzonken handgrepen bedienen, de hoogte verstellen en de vergrendeling van de rugleuning verzetten. De Silver-stoel is voorzien van een uitklapbare verstelling voor de gewichtsregeling, die subtiel in het totaalbeeld is geïntegreerd.

De stoel bestaat uit wit geëpoxeerd, mat zilver en glanzend aluminium delen. Onder het vijfteense voetkruis kunnen zowel harde of zachte designwielen gemonteerd worden voor een zachte of harde ondergrond. Wij zullen voor deze Porsche onder de bureaustoelen dus harde wielen nemen omdat er tapijt in het kantoor ligt. De Teherani-stoel is leverbaar met verschillende kleuren stof Tinta van kvadrat of premium leer.
verkrijgbaar via www.0900-design.nl

Gerelateerde artikelen

8 reacties

eric stuart 17 september 2007 - 08:51

Zelf ben ik een fan van de Aeron bureaustoel van Herman Miller. N.a.v. dit bericht ben ik een kijkje gaan nemen in de 0900-design store en kan nu op basis van mijn eigen ervaring zeggen dat deze stoel, ondanks de hoge prijs, ook zeer zeker de moeite waard is.

Reageer
eric stuart 17 september 2007 - 08:51

Zelf ben ik een fan van de Aeron bureaustoel van Herman Miller. N.a.v. dit bericht ben ik een kijkje gaan nemen in de 0900-design store en kan nu op basis van mijn eigen ervaring zeggen dat deze stoel, ondanks de hoge prijs, ook zeer zeker de moeite waard is.

Reageer
Redactie Wonen 17 september 2007 - 09:51

@Eric: Je hebt helemaal gelijk Eric. Zelf heb ik jaren lang op de Aeron stoel gezeten en toen al zei ik dat dit misschien wel de beste bureaustoel was. Maar daar kom je pas achter als je daarna op vele andere stoelen moet zitten. En de prijs valt eigenlijk best wel mee in vergelijking met deze Silver serie. Maar geef toe deze ziet er wel heel mooi uit.

Reageer
Redactie Wonen 17 september 2007 - 09:51

@Eric: Je hebt helemaal gelijk Eric. Zelf heb ik jaren lang op de Aeron stoel gezeten en toen al zei ik dat dit misschien wel de beste bureaustoel was. Maar daar kom je pas achter als je daarna op vele andere stoelen moet zitten. En de prijs valt eigenlijk best wel mee in vergelijking met deze Silver serie. Maar geef toe deze ziet er wel heel mooi uit.

Reageer
Joost 2 september 2008 - 10:16

Wat een prachtige bureaustoelen. Het wordt inderdaad tijd dat men meer vrolijkheid schept binnen kantoorcentra’s.

Reageer
Joost 2 september 2008 - 10:16

Wat een prachtige bureaustoelen. Het wordt inderdaad tijd dat men meer vrolijkheid schept binnen kantoorcentra’s.

Reageer
Vergadertafel 3 februari 2009 - 07:33

Zoekt u markant office furniture projectmeubilair welke voldoet aan de hoogste eisen die worden gesteld op het gebied van markant ergonomie en voldoen aan alle wetten en normen die hieraan zijn verbonden, dan vindt u die in de collectie van kantoormeubilair Markant

Reageer
Vergadertafel 3 februari 2009 - 07:33

Zoekt u markant office furniture projectmeubilair welke voldoet aan de hoogste eisen die worden gesteld op het gebied van markant ergonomie en voldoen aan alle wetten en normen die hieraan zijn verbonden, dan vindt u die in de collectie van kantoormeubilair Markant

Reageer

Laat een reactie acter

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com