You are here: Home » Wonen » Woonbeurs: Muziek en interieuradvies

Woonbeurs: Muziek en interieuradvies

geschreven door testman

Muziek en interieuradvies gaan hand in hand op de Woonbeurs Amsterdam. De creatieve vibe bij NL design wordt gevoed door de klanken uit de DJ stoel van ontwerper Stef van der Bijl. Bekende namen, maar ook passanten draaien op de Woonbeurs Amsterdam hun plaatjes in een open, maar toch undergroundachtige sfeer.


Ben je op zoek naar interieuradvies, dan helpt Stef van der Bijl je graag. Met behulp van een gedigitaliseerde plattegrond maak je samen het ideale inrichtingsplan. Vergeet dus niet om een plattegrond met exacte afmetingen mee te nemen naar de Woonbeurs Amsterdam! En neem vooral je favoriete muziek mee. Tijdens het ontwerpen wordt jouw plaatje gedraaid. Een betere inspiratie kun je niet wensen.

Van der Bijl design & interior, stand 8-102 Woonbeurs Amsterdam

Gerelateerde artikelen

Laat een reactie acter

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com