You are here: Home » Design meubels » Eetkamerstoel van Philippe Starck

Eetkamerstoel van Philippe Starck

geschreven door testman

Woensdag 31 oktober komt naar verwachting de Mademoiselle eetkamerstoel van Philippe Starck voor Kartell bij 0900-design binnen. De Mademoiselle eetkamerstoel heeft een doorzichtige of zwarte kunststof onderstel en een gestoffeerd zitgedeelte ontworpen door Dolce & Gabanna.


Je kunt nu al een Mademoiselle eetkamerstoel krijgen met fantasiestoffen (chinees blauw, chinees rood or groen damask), met elegante en smaakvolle stoffen of bekleed met stoffen van Rosita Missoni. Het frame is gemaakt uit transparant of zwart gekleurd polycarbonaat met een gestoffeerde kuip. Afmeting: W:55 x D:52.5 x H:80, SH:46 cm. Gewicht:7 kg.

Gerelateerde artikelen

Laat een reactie acter

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com