You are here: Home » Wonen » Voorproefje woonbeurs Amsterdam

Voorproefje woonbeurs Amsterdam

geschreven door testman

De voorbereidingen zijn in volle gang, hét woonevenement van Nederland komt er weer aan. De Woonbeurs Amsterdam is dit jaar een echt feest van inspiratie.


Al eerder schreef ik dat je in Hotel la Bergere kan logeren op een Hästens bed. Er is namelijk geen betere plek om een bed uit te proberen. Dat idee neemt Hästens mee naar de woonbeurs Amsterdam ditjaar. Hästens pakt uit en presenteert ‘vijfsterren luxe’. Een echt hotel, compleet met een receptie, kamersleutels en kamers in diverse stijlen. Iedere kamer ademt een verschillende sfeer, van klassiek tot design.

Ook dit jaar kun je weer interieur advies krijgen op de woonbeurs Amsterdam. Leg de tekeningen en foto’s van je huis maar vast klaar, want op de Woonbeurs Amsterdam kun je op heel veel plekken terecht voor persoonlijk advies. Of het nu om keukens, badkamers, styling, kleur of interieur gaat, diverse experts helpen je graag met je vragen. Bijvoorbeeld bij Winters interieur & adviesbureau, waar specialisten zich over je plattegrond buigen voor een interieuradvies op maat.
 
Ook kunstenares Elena Filatov laat zich inspireren op de Woonbeurs Amsterdam. Zaterdag 29 en zondag 30 september is zij live te bewonderen bij Timeless Kunstuitleen/Galerie, terwijl ze werkt aan haar nieuwste creatie. Het schilderij wordt beschikbaar gesteld voor een goed doel. Wil je dit unieke werk van Elena Filatov graag bemachtigen? Breng dan een bod uit!

Gerelateerde artikelen

Laat een reactie acter

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com