You are here: Home » Verlichting & lampen » Kristallwelten van Swarovski

Kristallwelten van Swarovski

geschreven door testman

Oostenrijk staat bekend als mountainbike land nummer 1 in de wereld, maar het is ook bekend om het skiën en hiken. Swarovski is waarschijnlijk het bekendste export product uit Oostenrijk. Wij brachten Swarovski gister een bezoek. Naast de grote Swarovski fabriek bevindt zich het kristallwelten, waar een tentoonstelling gehouden wordt. Op de tentoonstelling laten diverse kunstenaars hun kunstwerken met Swarovski kristallen.

Ik was natuurlijk vooral geïnteresseerd naar de woonaccessoires van Swarovski. Naast het bekende kristallen glaswerk van Swarovski kwam ik ook geweldige kandelaars tegen en zelfs kaviaarbordjes. Ivoren bordjes en lepeltjes afgezet met gouden en zwarten kristallen. Van de Swarovski beeldjes ben ik zelf niet zo kapot.

Maar van de kroonluchters? Dat is een ander verhaal. De mooiste creaties hingen aan het plafond met soms ontelbare kristallen. En voor iedere woonstijl hadden ze wel een kroonluchter. Een zwarte kroonluchter met zwarte Swarovski kristallen en lampenkappen. Een favoriet van vele bezoekers.

En een rode variant maar dan met spiegels. Zo geplaatst dat het net lijkt als of er twee keer zo veel lampen in hangen en natuurlijk ook twee keer zo veel licht geeft. Ik heb wat voorbeelden in de Gallery-verlichting gezet.

Wanneer je zelf iets van Swarovski wilt kopen kan ik je aan raden een uitstapje naar oostenrijk te maken in de grote Swarovskishop betaal je namelijk geen BTW en dat scheelt je toch 19%. Als je toch naar Wattens gaat, waar de kristallwelten te vinden is, dan is een bezoek aan de grootste Swarovski winkel in Insbruck zeker een aanrader.

Andere berichten in rubriek Verlichting:

Gerelateerde artikelen

0 reactie

Jet 26 juni 2009 - 12:57

Erg leuk toestel dit, maar binnenkort is er ook een ander nieuw toestel van Samsung dat er ook erg leuk uitziet. Dat is volledig touch en heeft een nieuw besturingsysteem. Ladyphones zijn leuk, maar voor als zakenvrouw heb ik toch functionaliteit hoog in het vaandel. Wat jullie dames?

Reageer
Jet 26 juni 2009 - 12:57

Erg leuk toestel dit, maar binnenkort is er ook een ander nieuw toestel van Samsung dat er ook erg leuk uitziet. Dat is volledig touch en heeft een nieuw besturingsysteem. Ladyphones zijn leuk, maar voor als zakenvrouw heb ik toch functionaliteit hoog in het vaandel. Wat jullie dames?

Reageer
Sam is all Allure 22 juli 2009 - 14:49

Ik vind het wel erg leuk en belangrijk dat de telefoon er vooral leuk uitziet. Zoveel doe je er normaal gesproken toch niet mee, maar je gebruikt het wel veel. Dan mag je best goed voor de dag komen!

Reageer
Sam is all Allure 22 juli 2009 - 14:49

Ik vind het wel erg leuk en belangrijk dat de telefoon er vooral leuk uitziet. Zoveel doe je er normaal gesproken toch niet mee, maar je gebruikt het wel veel. Dan mag je best goed voor de dag komen!

Reageer
fanny 29 augustus 2009 - 22:50

ik vind het ech vet chill,,
ik heb hem ook gekocht,’

Reageer
fanny 29 augustus 2009 - 22:50

ik vind het ech vet chill,,
ik heb hem ook gekocht,’

Reageer

Laat een reactie acter

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com