You are here: Home » Wonen » Interior outside

Interior outside

geschreven door testman

Nog tot en met 2 september kun je naar Interior outside. Interior outside is een tentoonstelling om een breed publiek te laten kennis maken met design en beeldende kunst. Niet alleen in twee expositieruimtes, maar ook in de alledaagse context van een caféterras worden producten getoond.


De tweede editie van interior outside draagt de titel binnenste buiten. Buiten komt binnen in de vorm van design en beeldende kunst. Voorwerpen die buiten horen; voorwerpen die binnen horen en geïnspireerd zijn op buiten; voorwerpen die binnenstebuiten zijn gekeerd.

Interior outside is een zomertentoonstelling op het raakvlak van vormgeving, beeldende kunst en architectuur, een tentoonstelling waarin beleven centraal staat.

Uit het rapport van de selectiecommissie:“De tentoonstelling is representatief voor wat er op dit moment in de vormgeving in de breedte gaande is, van gedegen industrieel ontwerp, en op eigen initiatief ontwikkelde producten tot aan vrije vormgeving en meer autonome benaderingen. Deze tentoonstelling kan het publiek informeren en amuseren.”
Kijk voor meer informatie op: Interior outside

Gerelateerde artikelen

Laat een reactie acter

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com