You are here: Home » Wonen » Interieurstylist ben jezelf

Interieurstylist ben jezelf

geschreven door testman

Wanneer je van plan bent om je huis in te richten is het handig om vooraf een plattegrond te maken en je meubels op schaal uit te knippen. Zo kun je heel snel zien of het wel past allemaal. Is er genoeg loopruimte of past die ene kast wel daar?


Nog gemakkelijker zou het zijn om dit op de computer te doen. Maar om nou voor die ene keer een duur professioneel software pakket aan te schaffen. Dat vinden ze bij IKEA waarschijnlijk ook, want via de website van IKEA kun je een planner voor een nieuwe keuken, werkplek en slaapkamer downloaden.

Zo wordt je zelf een interieurstylist. Dankzij deze planners kun je zelf je eigen kamers inrichten met de meubels en accessoires van IKEA, op de millimeter nauwkeurig. Je kunt experimenteren met verschillende combinaties, meubels verwisselen en verschillende stijlen proberen totdat je tevreden bent met het resultaat.

Andere berichten in rubriek Interieur:

Gerelateerde artikelen

Laat een reactie acter

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com