You are here: Home » Wonen » Instituut voor Binnenhuisarchitectuur

Instituut voor Binnenhuisarchitectuur

geschreven door testman

Het Instituut voor Binnenhuisarchitectuur van Hans Slim is gelieerd aan the International Academy of Interior Design. Wanneer je belangstelling hebt voor een gedegen beroepsopleiding ‘Binnenhuisarchitectuur‘ of een opleiding voor ‘Interieurstylist(e)’? Kun je een gratis proefles (maand) volgen via de site van  Binnenhuisarchitectuur.nl.


Het Instituut voor Binnenhuisarchitectuur (IBV) bestaat ruim 25 jaar en leidt mensen op voor het interieurvak. Een kleinschalige aanpak staat garant voor zeer persoonlijke contacten en ook na afloop van de opleiding probeert het IVB de begeleiding door te zetten o.a. met de zogenaamde ‘Banenpool’, waarvan het bedrijfsleven regelmatig gebruik maakt.

Tijdens de intensieve opleiding word je getraind in o.a. creatieve woonoplossingen (woonkamer, slaapkamer, hal, werkkamer, kinderkamer enz.), basistechniek keuken- en badkamerontwerp, verlichting, kleuren en materialenkennis. Je bent straks in staat om een aantrekkelijke tekening te maken en hebt de nodige stylingervaring.

Zeker als je een functie ambieert in binnenhuisarchitectuur en/of een zelfstandig adviesbureau wilt opstarten. Is een opleiding aan het Instituut voor Binnenhuisarchitectuur een goede keuze. Na het behalen van het diploma is het zelfs mogelijk toe te treden tot de Stichting Orde van Register Interieurontwerpers en ‘Master of Interiordesign‘. Wettelijk beschermd in de BeNelux.

Gerelateerde artikelen

6 reacties

Liz 14 februari 2008 - 12:26

Hallo,

Ik ben Liz en ben 15 jaar, en moet eind van dit school jaar (in Maart) een profiel keuze maken. Ik wil binnenhuisarchitect worden. Maar nu moet ik nog weten welk profiel ik nodig heb, en welke vakken zoizo!! Als iemand dit weet zou die dan even contact met mij kunnen opnemen?
Alvast bedankt!:)

mvg Liz
Liz_k@live.nl

Reageer
Liz 14 februari 2008 - 12:26

Hallo,

Ik ben Liz en ben 15 jaar, en moet eind van dit school jaar (in Maart) een profiel keuze maken. Ik wil binnenhuisarchitect worden. Maar nu moet ik nog weten welk profiel ik nodig heb, en welke vakken zoizo!! Als iemand dit weet zou die dan even contact met mij kunnen opnemen?
Alvast bedankt!:)

mvg Liz
Liz_k@live.nl

Reageer
irma 28 december 2009 - 19:30

hoi,

welk profiel moet je kiezen als je binnenhuisarchitect wilt worden?
en welke opleiding krijg je na de havo?

groetjes irma.

Reageer
irma 28 december 2009 - 19:30

hoi,

welk profiel moet je kiezen als je binnenhuisarchitect wilt worden?
en welke opleiding krijg je na de havo?

groetjes irma.

Reageer

Laat een reactie acter

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com