You are here: Home » Wonen » Draaistoel

Draaistoel

geschreven door testman

Designer Monika Mulder heeft warme herinneringen aan de draaistoel van haar ouders. Die vond ze helemaal geweldig. Helaas mocht er niet mee gespeeld worden.


ontworpen, een draaifauteuil speciaal voor kinderen. leuk, maar ook goed voor de ontwikkeling van het evenwichtsgevoel. Kinderen kunnen zichDaarom heeft ze nu de PS LÖMSK er in verstoppen of kiekeboe spelen door de kap open of dicht te doen – zo vaak ze maar willen.

Andere berichten in rubriek Kinderkamer:

Gerelateerde artikelen

8 reacties

goltec 13 september 2007 - 23:17

Leuk design van Monika Mulder.
Evenals de big spaarpot welke thans dor de stichting hoat gebruikt wordt voor hun spaaractie om arme thaise mensen te helpen. Kon het niet helpen dit te signaleren toen ik hun website bezocht. http://www.geefeenbig.nl

Reageer
goltec 13 september 2007 - 23:17

Leuk design van Monika Mulder.
Evenals de big spaarpot welke thans dor de stichting hoat gebruikt wordt voor hun spaaractie om arme thaise mensen te helpen. Kon het niet helpen dit te signaleren toen ik hun website bezocht. http://www.geefeenbig.nl

Reageer

Laat een reactie acter

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com