You are here: Home » Shoppen » KreaDoe 2007

KreaDoe 2007

geschreven door Constance

Van 31 oktober tot en met 4 november a.s. opent Jaarbeurs Utrecht haar deuren voor alle creatieve hobbyisten van Nederland tijdens KreaDoe 2007.

Het thema dit jaar is Pimpen-doe-je-zo! Het “pimpen” van je kleding en woonaccessoires is een trend die mooi aansluit bij de creatieve hobby’s waar het bij KreaDoe om draait. Hoe je die creativiteit ook kunt gebruiken om een persoonlijke touch aan je kleding en interieur te geven is te zien op KreaDoe 2007. In een ontspannen en gezellige sfeer maken bezoekers van KreaDoe kennis met de nieuwste technieken, materialen en trends op het gebied van tal van creatieve hobby’s. Van breien, scrapbooking, borduren en het maken van sieraden tot alles op het gebied van keramiek, poppen, stempels, papier,  kaarten, wol en handwerk. Naast veel te zien, is er vooral veel te doen. De ruim 200 exposanten organiseren dagelijks tal van workshops en demonstraties.

Creatief pimpen voor bezoekers
Je spijkerjasje een compleet nieuwe look aanmeten met hotfix applicaties, je saaie kussens opsieren met vrolijke kralen of je toilet een complete make-over geven met een zelfgemaakte mozaïek op de wand. Het zijn slechts een paar voorbeelden van het pimpen van je kleding of interieur. In het speciale ‘Pimpen-doe-je-zo’ plein kunnen bezoekers terecht voor nog veel meer ideeën, inspiratie en materialen op het gebied van creatief pimpen. Uiteraard kan men ook zelf aan de slag. Bezoekers worden opgeroepen om kleding of woonaccessoires mee te nemen die ze ter plekke onder deskundige begeleiding kunnen pimpen.

Kortingsarrangement
In de voorverkoop kunnen bezoekers gebruik maken van het speciale KreaDoe verwenarrangement. Voor € 10,- krijgt men een entreekaart, gratis koffie/thee met appelkruimel gebak en een gratis plattegrond. Dit arrangement kan tot en met 30 oktober 2007 worden besteld op de website.

Praktisch
KreaDoe 2007, woensdag 31 oktober tot en met zondag 4 november. Locatie: Jaarbeurs Utrecht. Openingstijden: dagelijks van 10.00-17.00 uur. Entree: kaarten kosten aan de kassa € 10,-. In de voorverkoop kosten lossen kaarten € 9,- , het KreaDoe arrangement (entree, koffie met appelgebak en een plattegrond) kost in de voorverkoop € 10,-. De voorverkoop loopt tot en met 30 oktober. Kinderen tot en met 8 jaar hebben gratis toegang

Gerelateerde artikelen

Laat een reactie acter

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com