You are here: Home » Accessoires » Waar laat je je tas?

Waar laat je je tas?

geschreven door Constance

Dit herkent elke vrouw en elke tassengebruikster: je gaat naar een bar of een restaurant en wil je tas op een stoel of aan een haakje hangen. Maar geen stoel vrij en ook geen haakje bij de bar te bekennen. Dus zet je je mooie tas noodgedwongen op de grond (eew, bah!) of je houdt ‘m a la Miss Marple op schoot. Luxe-link heeft hier iets op gevonden: een stylish spiegeltje annex sleutelhanger?


Mispoes, dit is een fits all tafel/bar-haakje voor je tas. Vooralsnog available in de VS voor 59,95 USD. Wil je ‘m persé hebben (ik zag een leuke met roze swarovskysteentjes) reken dan op het dubbele dankzij de verzendkosten…

Gerelateerde artikelen

Laat een reactie acter

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com