You are here: Home » Wonen » Boost je centrale afzuigsysteem

Boost je centrale afzuigsysteem

geschreven door testman

Wanneer je een nieuwbouw huis koopt heb je meestal te maken met een centraal afzuigsysteem al dan niet voorzien van een warmte wisselaar. Maar tijdens het koken is een centrale motor meestal niet afdoende. De nieuwste techniek van ATAG om lucht af te voeren bij een systeem van mechanische ventilatie is het CENTRALLOGIC© systeem.

Deze vorm van afvoer combineert de beperkte afvoer via het centrale afzuigsysteem met een recirculatie systeem. Hierdoor wordt de capaciteit van de afvoer verhoogd. Boven de afvoer van de mechanische ventilatie, die bijvoorbeeld 120 m3 bedraagt, kan tot 500 m3 extra worden afgevoerd door de recirculatie. Wokken of bakken van vis is geen probleem meer. De afzuigkappen met CENTRALLOGIC© zijn natuurlijk voorzien van een uitwasbaar filter.

Gerelateerde artikelen

Laat een reactie acter

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com