You are here: Home » Wonen » Bureaugadget

Bureaugadget

geschreven door testman

Tijdens het bedenken van een functionele werkkamer, kwam ik weer op het probleem kabels. Natuurlijk zijn er vele mogelijkheden om ze weg te werken maar om daar nou een gat voor in het mooie houten bureau te zagen. Het gaat in dit geval om een bureau voor een laptop. Dus ook als de laptop niet op het bureau staat moet het er mooi en stijlvol uitzien, niet waar.

Bij Ergo2work kwam ik de oplossing tegen. Een echte bureaugadget. Deze fraaie module voor elektriciteit en data aansluitingen. Het zorgt voor meer ruimte en extra veiligheid, doordat de module eenvoudig in het bureau kan wegzakken. Daarnaast is deze module erg stijlvol.

Alle data aansluitingen kunnen door middel van plug en play worden geïnstalleerd. Dus geen uren rotzooien om van de data kabel de juiste draatje in het juiste gaatje te krijgen. Wellicht dat het daarom is onderscheiden met de design award “red-dot” voor vormgeving en functionaliteit.

De red-dot award is een internationaal gewaardeerde grote designprijs die elk jaar wordt toegekend in vele categorieën. Met meer dan 5.000 inzendingen in de categorieën Productontwerp, Communicatieontwerp en Ontwerpconcept is de Red Dot Awards de meest toonaangevende en grootste designwedstrijd ter wereld.

Sinds 1955 kiest een deskundige jury van het Design Zentrum Nordrhein Westfalen in Essen jaarlijks de meest uitmuntende ontwerpen. De bekroonde producten worden bovendien vereerd met een tentoonstelling in het red dot design museum in Essen.

Andere berichten in rubriek Home gadget:

Gerelateerde artikelen

Laat een reactie acter

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com