You are here: Home » Wonen » Bose Lifestyle

Bose Lifestyle

geschreven door testman

Muziek door je hele huis zonder dat je kabels door je hele huis moet door trekken? Al een tijd zijn we op zoek naar een muziek installatie. En eigenlijk willen we zo min mogelijk bedrading en zo min mogelijk box met zo veel mogelijk goed geluid.

De Bose LIFESTYLE is in ieder geval een kanshebber. Qua stijl, omdat de hele set niet alleen in het zwart en grijs te krijgen is maar ook in het wit. En dat staat nou net even beter in ons interieur.

En ander gemak, maar dat kan vast met meerdere systemen is dat je, digitaal je cd collectie erop kunt zetten. Dan kun je snel wat muziek voor de avond selecteren en niet meer zoeken welke cd er nu weer in moet.

Ook het uitbreiden naar een andere kamer kan zeer gemakkelijk zonder dat je kabels moet door trekken. Bose heeft hiervoor gewoon een draadloze oplossing. Maar ook het plaatsen van de kleine boxen is kinderlijk eenvoudig.

Ik weet nog wel dat ik vroeger de hele kamer moest verbouwen en meubels moest verplaatsen alleen al voor de muziek. Bij dit systeem maakt het niet uit waar je de boxen neerzet of hangt. Het systeem zal zelf het geluid uitlijnen zodat je het beste resultaat krijgt.

Of deze het wordt weet ik nog niet maar ik houd je op de hoogte van mijn zoektocht. En mocht je zelf suggesties hebben voor een kek geluidsinstallatietje hou ik me aanbevolen.

Andere berichten in rubriek Home gadget:

Gerelateerde artikelen

Laat een reactie acter

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com