You are here: Home » Wonen » Zzzoem…

Zzzoem…

geschreven door testman

Ik heb ze nog niet gezien, maar ik weet zeker dat ze deze zomer mij uit me slaap gaan houden. Muggen! Eindelijk is er nu iets op de markt waar muggen echt een bloedhekel aan hebben. Een steekhoudende oplossing die 100% veilig is voor jong en oud. Ook hoeft er niet geboord te worden in het plafond maar kan de klamboe makkelijk om het bed worden gezet.

De Dug is een klamboe die dankzij een unieke buizenconstructie en speciaal ontworpen voetstukken gewoon om je bed heen wordt gezet. De Dug past om praktisch ieder 2- en 1- persoonsbed en is dus altijd groot genoeg om de hinderlijk zoemende lastpakken op gepaste afstand te houden. Bovendien is de Dug desgewenst heel gemakkelijk op te vouwen en mee te nemen. Niet alleen thuis komt er zonder boor dus geen mug meer door, maar ook op vakantie. En dat is wel zo prettig.

Door de Dug een kwartslag te draaien is de Dug ook te gebruiken voor elk type 1 persoonsbed

Andere berichten in rubriek Woonaccessoires:

Gerelateerde artikelen

Laat een reactie acter

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com